Til Forums medlemmer

Bemærk, at vi har ændret brugernavn og adgangskode til det fælles sikkerhedsvindue, du skal logge dig igennem, før du kan logge ind med dit personlige brugernavn og din personlige kode. Nyt fælles brugernavn og kode står oplyst I selve sikkerhedsvinduet.

2 comments for “Til Forums medlemmer

 1. lisbeth
  4. juli 2016 at 21:53

  Har selv en belastningsdepression på 3. År efter et ægteskab med en asperger. Klarer lige mit fleksjob. Ingen forstår min krise..det er enormt ensomt. Afbrød forholdet for 2,5 år siden…vidste han var anderledes men ikke at det hed aspergers. Jeg fik et nervesammenbrud, da jeg fandt ud af det 2 mdr. Efter at have smidt ham ud. Jeg skulle have afbrudt forholdet meget før… Desværre i dag er jeg stadig meget dårlig med manglende livslyst og energien er så lav, at jeg nogle dage sover et døgn i træk, nogle, der kan genkende dette?? Han var passiv asperger uden det mindste initiativ til oplevelser og social samvær med andre end sin søster og hendes pige. Fortryder, at jeg nogensinde mødte ham. Kan ikke komme videre, sidder lissom fast i sorgen… Nogen, der kender det?? Kender dårligt mine egne behov.. Er så træt så træt

 2. pernil
  2. oktober 2016 at 22:01

  Kære Anemone,

  jeg er tidligere partner, men vi gik til parterapi for at prøve at redde vores forhold.

  Jeg tror at der kan opnås resultater, hvis din aspie har indsigt i, at han har asperger og er villig til at arbejde med det. Men den manglende mentaliseringsevne medfører jo desværre, at hjælpen måske ikke slår til dér, hvor du har brug for den.

  I vores tilfælde meldte psykologen desværre efter nogle gange ud, at vedkommende ikke kunne hjælpe os – det var nok noget af det mest nedtrykkende jeg nogensinde har været ude for. Og psykologen havde det på samme måde….

  Jeg håber du finder din vej i denne bizarre verden og passer rigtig godt på dig selv undervejs.
  mvh Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.